Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

3. 3. 2009 18:57
To sou ale pseudoproblemy

nekdy jsou lepsi ponozky nez se divat na neci plesnive nebo zmalovane nehty ;-D

0 0
možnosti
AH

Adam H.

3. 3. 2009 15:21
Ponozky nejsou na okrasu, ale na nohy

Ja povazuju vsechny ty trendy a IN lidi za pouhe ovecky, tak jako v clanku zaznelo. Proste jsou to lid, kteri jeste nepochopili, ze modu vymysleli predni krejci na slechtickych dvorech, aby meli stale odbyt satu {protoze kdyz byl sikovny saty vydrzely roky a on by pak byl zbytecny} a nezdechli hlady. pak se to rozvinulo do stavajici situace, kdy masy zivi textilni prumysl a nici lidskou tvorivost.

Ponozky maj nekolik praktickych ucelu aproto se take nosi, ne proto aby povrchni lide mohli soudit povrchnost protejsku.

Ponozky saji pot a proto se pouzivaji. A lide, zvlaste pak muzi, se poti i v sandalech a pokud chcete v zapocenych sandalech pehat, moc to nejde. Druhou veci, kterou mozna odpurce ponozek prekvapim je to, ze se sandaly nenosi jen na plazi ci meste, ale treba i ve volne prirode, kdy kontakt krovi s bosou nohou neni nic prijemneho.Popripade blato mezi holou nohou a povrchem sandalu vytvori dosti neprijemnou smes. I lide se zarustajicimi nehty apod. maji pravo nosit sandale.

0 0
možnosti

anžto

3. 3. 2009 12:47
nejsou ponožky jako ponožky

taky je rozdíl jak to lidi nosí - když je má někdo takové ty kotníčkové - tak na to se dá ještě koukat, ale nemůžu vystát, když si někdo ponožku vytáhne až po kolena - to už fakt nemá smysl  

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 18:36
Re: nejsou ponožky jako ponožky

Prostě se ti to nelíbí, že? Němcům se svého času nelíbilo potkávat na ulici Židy a amíci zase nechtěli sedět v autobuse s černochy. :-)

0 0
možnosti

anžto

3. 3. 2009 12:42
já znám důvod

proč je tam nenosit, a je mi divné, že na ten se zapomíná - proč nosit ponožky v otevřených botech? Otevřené boty, si beru proto že je venku teplo - tzn. není potřeba si oblíkat ponožky. Navíc v sandálech se můžete třeba i brodit vodou, s ponožkama hůř - jde vůbec o podstatu sandálů jako takovou.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 18:37
Re: já znám důvod

Ale ono to teplo může být na pomezí chladna. A zkus třeba jet do ciziny na dovolenou autem v uzavřené obuvi nebo v sandálích bez ponožek a s klimoškou. Uvidíš....;-D

0 0
možnosti
M

MoUdrostrak

3. 3. 2009 9:11
Zeny prece vybiraji muzum auta podle barvy:-)

Ridit se usudkem zen v oblekani muzu, je nejlepsi cestou, jak se ztrapnit. Zeny se totiz neslechti proto, aby zaujaly muze, ale aby vzbuzovaly zavist ostatnich zen. A v profesionalnim zivote daleko vice je nutne zaujmout stanoviskem a celkovym image muze, nezli zenu. Takze ani do kravat, ani do kosil, ani do jejich kombinaci - natoz do vyberu bot, si od "mych" zen mluvit nenecham. Kupodivu prave ale ostatni zeny se vyjadruji, ze se jim moje kravaty, kosile, boty, opasky, parfemy a obleky libi:-) Asi jsem vyjimkou z vyberu, ktere jine zeny vnucuji po ranu svym muzum.

'

A pokud nejde o formalni udalost a z ni vyplyvajici formalni oblek, tak rozhodne v 80% pripadu si ponozky do sandalu (vcetne subtropu a tropu) rozhodne beru. Duvodu je nekolik: klimatizace v aute a budovach, nerozkladani potu na stelkach sandalu, ochrana proti bodavemu hmyzu, otlakum pri delsi necekane chuzi v sandalech a dalsi.

'

A pak take pocit ulevy a orgasmu, kdyz v pripade prehrati sundanim ponozek noham ulevim!

0 0
možnosti
M

Marlin

3. 3. 2009 9:02
Místopřísežně prohlašuji

R^

0 0
možnosti
M

Marlin

3. 3. 2009 8:59
Souhlas

Ještě nikdy jsemneměl v létě puchýře na nohou i když nachodím denně mnoho kilimetrů.;-)

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 8:44
Tak to je

Prostě někteří se oblékají, ovouvají (ne)upravují tak, jak uznají zavhodné, jak je jim to pohodlné, jak se to líbí jim samým.

A potom jsou druzí, kteří vpodstatě vlastní názor nrmají nebo si nevěří a ti jsou odsouzeni k tomu, aby se řídili názory druhých a kopírovali je. Tzn. nedělají (neoblékají, neobovají) se tak, co druzí nazvali OUT, ale dělají to, čemu druzí říkají "IN", "trendy" apod. Tato druhá skupina netuší, co bude nosit za půl roku nebo kdy přestane nosit věci co mí momentálně na sobě. Ale poctivě a pravidelně pročítá módní a jiné časopisy, kde se to časem dozví.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 8:44
Re: Tak to je

První skupina pohrdá tou druhou a naopak. Ale jeden rozdíl tu je. Ta druhá většinou tu první nekritizuje, nemá pocit, že by se měla chovat jinak, podobně jako ta druhá. Ne. Je jim prostě lhostejná (kromě toho pohrdání, úšklebku atd.). Kdežto druhá skupina má pocit, že by se ta první měla chovat jinak, nejlépe stejně jako oni. :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

3. 3. 2009 7:44
Může mi vysvětlit někdo rozdíl mezi sandálem a dřevákem ?

Mnoho krát jsem viděl v cizině lidi, jak nosí něco jako dřeváky, které samozřejmě  nebyly ze dřeva, ale tvarem je připomínaly - plný předek (třeba z kůže) a nekrytá pata. Neviděl jsem nikoho, kdo by v tom chodil naboso

0 0
možnosti

anžto

3. 3. 2009 12:44
Re: Může mi vysvětlit někdo rozdíl mezi sandálem a dřevákem ?

? ne? já neviděla nikoho kdo by v tom naboso nechodil - taky jedny mám. A zásadně na boso:-)

0 0
možnosti
S

strasnypes

3. 3. 2009 0:12
Klidně

si vezmu ponožky do sandálů, vůbec mi nevadí nějaké podivné názory, že by se to nemělo hodit. Nebudu se řídit názory lidí, co žijí někde v přehřátém velkoměstě. Někomu to možná nedochází, ale jsou města, kde je i v létě ráno kolem deseti stupňů, takže ty ponožky v sandálech ke kalhotům jsou příjemné.

Víc mi vadí, když člověk musí někde v obchodě nebo MHD stát vedle polonahých zpocených lidí.

0 0
možnosti
RB

erben3

3. 3. 2009 10:21
Re: Klidně

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2899x
Autor narozen v roce 1987, absolovent Přírodovědecké fakulty UK v Praze, obor učitelství geografie.
Po dosažení titulu Mgr. v září 2011 nyní pracuje ve vzdělávací agentuře.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy